Nové Bistro U Býka v Hybernské ulici na Pražských Příkopech přivítalo první zákazníky

Pražská gastronomická mapa se 5. března rozrostla o nový cíl. Bistro U Býka v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží na jednom místě nabízí to nejchutnější ze Slovenska.

Nové Bistro U Býka v Hybernské ulici na Pražských Příkopech přivítalo první zákazníky

Čerstvé uzeniny, včetně vyhlášených spišských párků či nejkvalitnější oravské slaniny, ikonická košická treska, saláty, chlebíčky, ale také teplý bufet s polévkou, gulášem či burgery. Většina produktů pochází přímo od tradičního slovenského výrobce společnosti TAURIS, jež na Slovensku patří ke špičce v potravinářském segmentu.

V bistru jsou vítáni jak Slováci, kteří zde najdou kousek domova, tak místní a turisté, kteří chtějí ochutnat pravé česko-slovenské speciality.

Slavnostní otevření Bistra U Býka si nenechala ujít řada známých osobností v čele s Jiřinou Bohdalovou.

Bistro U Býka

Hybernská 2134/1

Praha 1, 110 00

www.bistroubyka.cz

Otevírací doba:

PONDĚLÍ – NEDĚLE: 7:00 – 21:00 hod.

Zdroj foto: Bistro U Býka

Související příspěvky